Vplyv hudby na podvedomie - video

9. 9. 2011 21:52
Rubrika: Ostatní

Zobrazeno 2113×

Komentáře

JiKu

Z Murphyho církevních zákonů:

Evangelizace jako nástroj jednoty:
V jedné věci jsou věřící s nevěřícími plně zajedno: nemají rádi evangelizace.

1. Murphyho zákon o evangelizátorech:
Čím méně zralosti lidské i duchovní, tím větší horlivost k obracení druhých.

Zákon neslučitelnosti vyššího vzdělání a schopnosti evangelizovat:
Schopnost evangelizovat je nepřímo úměrná teologickému vzdělání křesťana: jinými slovy, z dosud neprobádaných důvodů se schopnost a ochota evangelizovat umenšuje se vzrůstajícím IQ a vzrůstajícím teologickým vzděláním.

Votípkův paradox:
Ovšem schopnost evangelizovat u jedinců s nižším IQ a s absencí teologického vzdělání – vlastně také nic moc!

Zákon evangelizovatelnosti doc. Snobíka:
Z druhé strany vzato, je dokázáno, že ochota nevěřících nechat se evangelizovat zčásti koresponduje s inteligencí evangelizátora a jeho projevu.

pohodan

Důvody, proč někdo vloží záměrně text do hudby může být různý, pro nedostatek místa nebudu rozebírat. Ale často je to tak, že tam ten text nevložili úmyslně a tehdy to může být zcela normální a někdo v tom něco najde. Jako když napíšete slovo a ono něco znamená i pozpátku.
A otázka působení na člověka? Nevím zda zkoumali vědci u textů pozpátku, ale vím, že zkoumali u podprahových reklam. Podprahové reklamy by měly být silnější než slova pozpátku a výsledek je, že vliv je zanedbatelný a k tomu jsou podprahové reklamy zakázané. Takže není se čeho bát, toť můj názor.
Co je ale u hudby nebezpečné je samotná hudba, když se někdo sytí nevhodnou hudbou, může mu takový poslech rozvíjet nemravné myšlenky.A též je tu otázka harmonie a vlivu na duši. Doporučuji spíše hudbu vážnou.

Zobrazit 34 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio