Tak jsem napsal předsedovi

14. 1. 2012 20:20
Rubrika: Ostatní

Kdo se připojí? Kdo by chtěl povzbudit svého politika, nabízím k inspiraci dopis. Tento dopis můžete zkopírovat a odeslat i pod svým jménem, přičemž vlastním úpravám a dopňkům se meze nekladou. :-)

Adresy:
Pavel Bělobrádek, předseda KDU-ČSL
[email protected]

Miriam Farská, kancelář KDU-ČSL
[email protected]



Vážený pane předsedo, vážené předsednictvo KDU-ČSL, vážená Zdravotní komise KDU-ČSL.

Jako křesťanský volič bych velmi rád volil stranu, která skutečně zastupuje křesťany a která reprezentuje křesťanské názory ve společnosti. Právě proto jsem ale zklamán tím, že vaše strana, která se za křesťanskou prohlašuje, dělá tak málo v tak zásadní věci, jako je ochrana nenarozeného života.

Jsem přesvědčen, že křesťanská politika je neoddělitelně spojena s aktivním vystupováním na ochranu nenarozeného života a že křesťanská strana musí tyto své cíle jasně deklarovat ve svých ideových dokumentech, jakož i realizovat v konkrétních bodech programu. Proto vás prosím, abyste patřičné pasáže do svých programů zařadili, aby vás křesťan mohl s klidným svědomím volit.

S pozdravem
Miroslav Kratochvíl

Zobrazeno 1339×

Komentáře

Kliment

Z toho článku nabývám dojem, že chodit k volbám a podporovat nějakou politickou stranu, natož se snad aktivně politicky angažovat, nejspíš nemá smyl, protože zásadní věci se mají řešit mimo politiku.

Musím konstatovat, že jiné společenské otázky považuji za druhořadé vzhledem k tomu letitému bezpráví, kdy se zabíjejí nenarozené děti, které mají pouze dědičný hřích avšak žádnou osobní vinu.

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio